people playing: 35, servers online: 12, games played: 142,000,000 Top Player: Penguin

  Toribash Community » Toribash » Art
Register FAQ General Rules Community
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jan 11, 2018   #51
0RIGINAL5
Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Jun 2014
Posts: 441



link takes me to porn this is problem
When life gives you LEMONS, punch life in the face. Cnc?
0RIGINAL5 is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 2018   #52
Hagan
ES Visual Stuff Crafter
 
Definitely a Brown Belt
Join Date: Nov 2008
Posts: 2,297



site is up and running again.
Hagan is offline   Reply With Quote
Old Jan 14, 2018   #53
FlyingMonk
NON-EXISTING!
 
Best Deft Sets Maker Belt
Join Date: Feb 2011
Posts: 550



Guys, anyone knows is it possibble to build in the previewing of toribash texture model
into a Patreon website for example?

or is it possible to build in toribash_textures.com models into the other forums posts?

also will be cool if they will do a instruction of *where to click for choose not full tori, but
only a head with neck. Just a wrists/foots will be also cool feature.
FlyingMonk is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2018   #54
Membrain
Member
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Sep 2009
Posts: 333



I love this. I've been trying to use the site for a couple of days now and regardless of what I've done my uploaded textures are showing up as blank. Oddly enough you can see them in the preview pic. I've tried .png as well as .tga files and used both Chrome and Firefox.

Here is my latest attempt:

Supposed to be my head texture



Any suggestions? Don't know if it matters, but I'm on lubuntu at the moment.

Membrain is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2018   #55
Jebus
Senior Member
 
5th Dan Black Belt
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,448
Clan: Catalyst



It did the same thing to me when I chose joint colors. I'm guessing that's only for uploading sets.
When I leave joint color blank it works for the head preview.
You'll have to excuse me, I'm not at my best. I've been gone for a month, I've been drunk since I left.
Jebus is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2018   #56
Membrain
Member
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Sep 2009
Posts: 333



Originally Posted by Jebus View Post
It did the same thing to me when I chose joint colors. I'm guessing that's only for uploading sets.
When I leave joint color blank it works for the head preview.


Thanks Jebus!

Tried that but doesn't seem to make a difference.

Supposed to be my head texture



I would really like to figure this out, as this seems to be the best way to show textures that I'm working on. I was thinking that it might be related to Lubuntu not playing well with my graphics, but other posted textures show up fine for me, so I don't think that's it.

Membrain is offline   Reply With Quote
Old Mar 10, 2018   #57
Jebus
Senior Member
 
5th Dan Black Belt
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,448
Clan: Catalyst



I don't really know about it either, I've only used it for the first time this week too.

Seems like an issue with the site though since your head seems to show up on the main page but when I click it disappears.

Pic



I had to delete mine and start over a couple of times before it stopped doing this.
You'll have to excuse me, I'm not at my best. I've been gone for a month, I've been drunk since I left.
Jebus is offline   Reply With Quote
Old Mar 10, 2018   #58
KingFrace
Member
 
Blue Belt
Join Date: Apr 2016
Posts: 67



Originally Posted by Jebus View Post
I don't really know about it either, I've only used it for the first time this week too.

Seems like an issue with the site though since your head seems to show up on the main page but when I click it disappears.

Pic



I had to delete mine and start over a couple of times before it stopped doing this.

wouldn't it simply be easier to just take screenshots of the head since the website is very buggy / laggy ?
KingFrace is offline   Reply With Quote
Old Mar 26, 2018   #59
Hagan
ES Visual Stuff Crafter
 
Definitely a Brown Belt
Join Date: Nov 2008
Posts: 2,297



Originally Posted by Membrain View Post
I love this. I've been trying to use the site for a couple of days now and regardless of what I've done my uploaded textures are showing up as blank. Oddly enough you can see them in the preview pic. I've tried .png as well as .tga files and used both Chrome and Firefox.

Here is my latest attempt:

Supposed to be my head texture



Any suggestions? Don't know if it matters, but I'm on lubuntu at the moment.

Increased server maximum post size, maximum execution time, maximum upload filesize and the memory limit which should have fixed the problem.

Also fixed some resolution issues which caused the models to squish.
Hagan is offline   Reply With Quote
Old Mar 26, 2018   #60
dengue
Chatterbox
 
Punk Belt
Join Date: Mar 2008
Posts: 5,024



max_upload_file_limit? no joints yet?
dengue is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:16 AM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game