people playing: 134, servers online: 45, games played: 135,482,317 Top Player: Shmevin

  Toribash Community » Help » Technical Support
Register FAQ General Rules Community
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 1 Week Ago   #11
Surge
beep boop
 
Black Belt
Join Date: May 2016
Posts: 809



So we can safely say that something about your PC that changed because of the format did it.

I'd suggest drivers and firewall settings.
Surge is offline   Reply With Quote
Old 1 Week Ago   #12
xCaptKillx
Junior Member
 
Black Belt
Join Date: Aug 2017
Posts: 11
Server: tourney1



I have both the steam version and the standalone and I only use the standalone because when I click the steam clients toribash icon it does exactly what you're explaining so try downloading toribash off online and run it and let me know if that works.
"HOW CAN I LOSE WHEN I CAME HERE WITH NOTHING?"
xCaptKillx is offline   Reply With Quote
Old 1 Week Ago   #13
denilumi
Senior Member
 
5th Dan Black Belt
Join Date: May 2014
Posts: 911
Clan: Originals



i play standalone aswell
but it doesnt work
so rip
<God> Mohamed!
<Mohamed> what?
denilumi is offline   Reply With Quote
Old 1 Week Ago   #14
-Chaos
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Aug 2016
Posts: 326
Clan: Virtue
Server: grappling2



1. Reinstall steam
2. Verify Game Files
3. Update steam
4. Update drivers
5. Download on official website
6. Go on steam in your library right click on the game
go to properties then at the top game files. Then click browse local files. Then try to in the search bar
on the folder pop-up search for toribash. After the game pops up
right-click toribash go to properties. In properties, now when your in these properties click on compatibility. Then finally click on Run compatibility Troubleshooter.
Once you do this click on try recommended settings.
7. If everything is not working this video might help out.
Hope I helped out.

CodersClub

Hope~Doom~R0i~TimeWorker~Spcr~Joel~woeb~Elite~Malf unction~meija~Quack

Last edited by Chaos; 1 Week Ago at 01:19 PM..
Chaos is online now   Reply With Quote
Old 1 Week Ago   #15
royal

MACHO MAN

 
Black Belt
Join Date: Nov 2015
Posts: 556
Clan: Virtue



If none of the above steps work, try deleting these files:

MSVCP110.dll and MSVCR110.dll



They are located in your Toribash folder.



Best of luck.
royal is offline   Reply With Quote
Old 1 Week Ago   #16
denilumi
Senior Member
 
5th Dan Black Belt
Join Date: May 2014
Posts: 911
Clan: Originals



nope none of them worked
my graphic is up to date
and so are the other drivers
well rip
<God> Mohamed!
<Mohamed> what?
denilumi is offline   Reply With Quote
Old 1 Week Ago   #17
zwouter
ಠ⌣ಠ
 
10th Dan Black Belt
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,096



Originally Posted by denilumi View Post
nope none of them worked
my graphic is up to date
and so are the other drivers
well rip

When formatting your pc, did you also change your OS, like going from winXP to win7?

Could be the case that there are no drivers available for your new OS and graphics card as it's too old.
Help Squad-member
& Rapid Threads Lmod.
Got any questions? Feel free to ask!


zwouter is offline   Reply With Quote
Old 6 Days Ago   #18
denilumi
Senior Member
 
5th Dan Black Belt
Join Date: May 2014
Posts: 911
Clan: Originals



from windows 7 32x to 64x
<God> Mohamed!
<Mohamed> what?
denilumi is offline   Reply With Quote
Old 6 Days Ago   #19
zwouter
ಠ⌣ಠ
 
10th Dan Black Belt
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,096



Originally Posted by denilumi View Post
from windows 7 32x to 64x

Then something that might work is searching for an unsupported graphics driver for your graphics card for windows 7 64x.
But I'm not 100% sure whether it'll work, and as these drivers are unsupported I can't guarantee that they won't do any harm to your pc.
Help Squad-member
& Rapid Threads Lmod.
Got any questions? Feel free to ask!


zwouter is offline   Reply With Quote
Old 6 Days Ago   #20
denilumi
Senior Member
 
5th Dan Black Belt
Join Date: May 2014
Posts: 911
Clan: Originals



prob cuz turning it from 32 to 64 has done some buggs like im havin trouble cuz my psychal memory takes a lot even when there is no apps so i might re format it to 32
<God> Mohamed!
<Mohamed> what?
denilumi is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:43 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game