people playing: 123, servers online: 40, games played: 142,000,000 Top Player: Penguin

  Toribash Community » Toribash » Mods » Lua scripts
Register FAQ General Rules Community
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Feb 13, 2008   #11
Lavalamp
Member
 
Black Belt
Join Date: Jan 2008
Posts: 35



it keeps sating error loading both replays
[溶岩ランプ] [лава лампа] [Lava lmpada] [용암 램프를][熔岩燈] [الحمم مصباح]
all of these mean lava lamp!
Lavalamp is offline   Reply With Quote
Old Feb 13, 2008   #12
FNugget
Toribash Legend
 
5th Dan Black Belt
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,133



1. They're not replays, they're scripts.
2. It only works in v3.1, like I've said.

Originally Posted by Tonakai View Post
http://www.youfail.org/

FNugget is offline   Reply With Quote
Old Feb 13, 2008   #13
Lavalamp
Member
 
Black Belt
Join Date: Jan 2008
Posts: 35



i meant scripts and i have 3.1 >.>
[溶岩ランプ] [лава лампа] [Lava lmpada] [용암 램프를][熔岩燈] [الحمم مصباح]
all of these mean lava lamp!
Lavalamp is offline   Reply With Quote
Old Feb 13, 2008   #14
FNugget
Toribash Legend
 
5th Dan Black Belt
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,133



works for everyone else....
FNugget is offline   Reply With Quote
Old Feb 13, 2008   #15
Lavalamp
Member
 
Black Belt
Join Date: Jan 2008
Posts: 35



i put both scripts in scripts folder and i open them through the setup>scripts>either one
then it says error loading script
[溶岩ランプ] [лава лампа] [Lava lmpada] [용암 램프를][熔岩燈] [الحمم مصباح]
all of these mean lava lamp!
Lavalamp is offline   Reply With Quote
Old Feb 14, 2008   #16
pancake
Member
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Aug 2007
Posts: 77



lol srry about the caps just finished a mod so caps was still on, i was actually trying to complete your obstacle course but the camera still cant go high enough, kind figured that it was shift and i,k thanks though
pancake is offline   Reply With Quote
Old Feb 14, 2008   #17
PlayerID666
Render of Limbs
 
10th Dan Black Belt
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,512



Can you raise/lower the camera origin?
I am trying to take a picture from ground level, and it is being uncooperative.
[SIGPIC][/SIGPIC]

<Ownzilas> Alright
<Ownzilas> 3'2 then
<Ownzilas> Half PID's dick.

PlayerID666 is offline   Reply With Quote
Old Feb 14, 2008   #18
FNugget
Toribash Legend
 
5th Dan Black Belt
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,133



Not yet. I might be able to make it in v1.3, but I'm not sure.

One quick way to do that, if it isn't a replay, is to make a mod with a clear platform, and raise people up.
FNugget is offline   Reply With Quote
Old Feb 14, 2008   #19
PlayerID666
Render of Limbs
 
10th Dan Black Belt
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,512



It is.
[SIGPIC][/SIGPIC]

<Ownzilas> Alright
<Ownzilas> 3'2 then
<Ownzilas> Half PID's dick.

PlayerID666 is offline   Reply With Quote
Old Feb 16, 2008   #20
FNugget
Toribash Legend
 
5th Dan Black Belt
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,133



I won't have a totally free cam for a while.
try setting set_camera_pos(x,y,z) in the camera loop with whatever [x,y,z], and move the camera, then you'll see why.
I also seem to be unable to sync them up.
FNugget is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:49 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game