people playing: 81, servers online: 26, games played: 142,000,000 Top Player: imapirate

  Toribash Community » Toribash » Mods » Lua scripts
Register FAQ General Rules Community
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Feb 3, 2016   #211
Zackules
Junior Member
 
Blue Belt
Join Date: Oct 2014
Posts: 1



I save a move with /ec save1 then the name and then it says saved and it is in the thing when i click f1 but then when i click load or load mirror either one doesnt load anything
Zackules is offline   Reply With Quote
Old Feb 4, 2016   #212
box
?crazykid700=flashglass
 
Cardboard Belt
Join Date: Sep 2007
Posts: 9,237
Clan: I am



Try downloading the beta version of Toribash on Steam.

Details: http://forum.toribash.com/showthread.php?t=546666
[23:23:53] <AndChat|700625> Blue eyes ultimate dragon best card
[23:24:29] <AndChat|700625> You know the one with 3 heads
[23:24:39] <~Lightningkid> just like my dick



[11:35:40] <box> Hampa suck
[11:36:21] <hampa> not the first to tell me that today
box is offline   Reply With Quote
Old Apr 11, 2016   #213
pasta1340
Junior Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Feb 2016
Posts: 2



problem i have a hp computer and i cant see my moves because f1 us help i was wondering if you could update it to delete and not f1 so it dosent matter what pc you have
pasta1340 is offline   Reply With Quote
Old Apr 11, 2016   #214
Seth
 
10th Dan Black Belt
Join Date: Aug 2013
Posts: 588
Clan: Tribe



Pasta, have you tried pressing the Function key (The one that should be in the bottom left of your keyboard that has the letters F and n on it) Then pressing f1?
I like anime
Seth is offline   Reply With Quote
Old May 13, 2016   #215
G0dm0d3
Junior Member
 
Black Belt
Join Date: Feb 2016
Posts: 1



mine isnt showing up as a script and i cant find it.
G0dm0d3 is offline   Reply With Quote
Old Jul 6, 2016   #216
slicknasty
NON-EXISTING!
 
Green Belt
Join Date: Jul 2016
Posts: 31



some of the moves I save are glitch
slicknasty is offline   Reply With Quote
Old Aug 30, 2016   #217
Taz5961
Junior Member
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Mar 2015
Posts: 27



Um, when I download it's an attachment file. I tried to open it and it used adobe. And when I put it in scripts its a php file. After all of this it never showed up in scripts, in-game.. Anyone help?
Taz5961 is offline   Reply With Quote
Old Sep 21, 2016   #218
Nathan4112
Junior Member
 
Green Belt
Join Date: Apr 2015
Posts: 9



Don't open it. No need to open for install. Drag it to scripts and replace the .php with .lua
Gripping me will send you to hell,otherwise known as the "floor"
Nathan4112 is offline   Reply With Quote
Old Dec 2, 2016   #219
gazababon
Junior Member
 
Blue Belt
Join Date: Dec 2016
Posts: 8



its not working, whenever i tried to use it, it never looks the same as the one in the replay, pls help.
-----
GUYS PLS REPLY!!, HOW DO I USE OTHER PEOPLE'S MOVES.TXT?

Last edited by gazababon; Dec 3, 2016 at 05:06 AM.. Reason: <24 hour edit/bump
gazababon is offline   Reply With Quote
Old Feb 11, 2017   #220
Sp1r17W0lf
Junior Member
 
Black Belt
Join Date: Jan 2017
Posts: 13
Clan: GamersOri



Is there an alternative to using F1? My laptop brings me to bing when I hit it.
Sp1r17W0lf is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:41 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game