people playing: 53, servers online: 20, games played: 142,000,000 Top Player: Imperial

  Toribash Community » Help » Technical Support
Register FAQ General Rules Community
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Apr 3, 2018   #1
torilose
Senior Member
 
4th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2011
Posts: 780



512x512 Ground texture doesnt show up ingame.
I just bought a 512x512 ground texture from the torishop. Turns out that it doesnt show up ingame. I also found another player who had the same problem. Is this a thing? I am using the newest steam version of the game.
TB NEXT HYPUU
torilose is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #2
Aetas
probably satan
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Oct 2017
Posts: 1,346



I believe theres a command for this, its /opt groundtexture 1 I think.
try that
Queen Donut rules my kingdom
Ancient does not like this user


Free Sunther
i stream on twitch because YT is a bitch. twitch.tv/Aettas
Aetas is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #3
torilose
Senior Member
 
4th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2011
Posts: 780



That doesn´t work. Says invalid option.
TB NEXT HYPUU
torilose is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #4
Aetas
probably satan
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Oct 2017
Posts: 1,346



my bad sorry.
its /opt floortexture 1 or /floortexture 1

clicky
Queen Donut rules my kingdom
Ancient does not like this user


Free Sunther
i stream on twitch because YT is a bitch. twitch.tv/Aettas

Last edited by Aetas; Apr 3, 2018 at 01:37 PM..
Aetas is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #5
torilose
Senior Member
 
4th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2011
Posts: 780



I tried all of that stuff. It still does not display. Maybe something is wrong with the game? As I said I met other people on multiplayer who have the exact same problem.
TB NEXT HYPUU
torilose is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #6
Aetas
probably satan
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Oct 2017
Posts: 1,346



what version are you using? It might just be buggy, have you tried /dl and /lp yourself?
Queen Donut rules my kingdom
Ancient does not like this user


Free Sunther
i stream on twitch because YT is a bitch. twitch.tv/Aettas
Aetas is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #7
torilose
Senior Member
 
4th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2011
Posts: 780



As stated in my post I am using the newest steam version. yes I tried that.
TB NEXT HYPUU
torilose is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #8
:Joel
SUPERIOR LIFTER
 
10th Dan Black Belt
Join Date: Jan 2017
Posts: 1,318
Clan: Obey



Try deleting your custom file then DL'ing yourself again.

Thing

<Blind> This one time i played Joel, and he didn't lift me.

<[a]Kriegery> Go join [Ct] dickhead.
Sucy: Is Joel Swedish?
Wizard: No he's a fa**ot
Surge: What's the difference?
<[Obey]Demi> Joel goes back and forth between being God and derp.
Joel is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #9
torilose
Senior Member
 
4th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2011
Posts: 780



Tried that didn´t work either. Can you try to /dl /lp me and tell me if you see my ground texture?
TB NEXT HYPUU
torilose is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2018   #10
Aetas
probably satan
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Oct 2017
Posts: 1,346



did that and I cant see anything. Weird
try deactivating and activating it a few times
Queen Donut rules my kingdom
Ancient does not like this user


Free Sunther
i stream on twitch because YT is a bitch. twitch.tv/Aettas
Aetas is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:47 AM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game