people playing: 208, servers online: 65, games played: 136,923,331 Top Player: Savior4

  Toribash Community » Toribash » Mods » Lua scripts
Register FAQ General Rules Community
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 20, 2014   #1
cooljcapya
Member
 
Green Belt
Join Date: Feb 2007



[REQ] Force script
I few years ago I remember stumbling across a script that was a force push or a force mod where you could hover your mouse over a joint. Hit a button and it would push the joint away/ apply the 'force push' to it. (Most of the time it just made the joint break.) Does anybody have this or remember it? Or am I just crazy.
Nothing is true. Everything is permitted.
cooljcapya is offline   Reply With Quote
Old May 20, 2014   #2
snoresville
Senior Member
 
Black Belt
Join Date: Dec 2013
Posts: 931
Clan: mlg



I wish there was a script like that
im waiting here to get it

( ͡° ͜ʖ ͡°)

snoresville is offline   Reply With Quote
Old May 20, 2014   #3
psycore
Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Feb 2010
Posts: 388



I wrote a new one. It's a fairly simple script.
Usage:
Select a body part (click it) and then press 'N'. The body part will be pushed away from the camera.

You can change the force with "/setforce number". For example "/setforce 50" will set it to 50.

You can change the key with "/setkey". You will then be asked to press the desired key.

On loading the script it will automatically restore the settings you used the last time.


Does not work with joints since you can't add force to joints.
Attached Files
File Type: lua push.lua (1.2 KB, 112 views)
Signature temporarily out of order.
psycore is offline   Reply With Quote
Old May 21, 2014   #4
snoresville
Senior Member
 
Black Belt
Join Date: Dec 2013
Posts: 931
Clan: mlg



psycore, i dont think the script works very well, i can't seem to add force to my body

( ͡° ͜ʖ ͡°)

snoresville is offline   Reply With Quote
Old May 21, 2014   #5
psycore
Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Feb 2010
Posts: 388



Well, it works fine for me.
Does it say "No body part selected" or won't it do anything?
Do the console commands work? If yes, try /setkey and test again.
What's your Toribash version?
Could you post the contents of stderr.txt (it's in the same folder as toribash.exe)?
Signature temporarily out of order.

Last edited by psycore; May 21, 2014 at 05:39 PM..
psycore is offline   Reply With Quote
Old May 22, 2014   #6
snoresville
Senior Member
 
Black Belt
Join Date: Dec 2013
Posts: 931
Clan: mlg



Ambient Occlusion + Bumpmapping supported (level 12 of 12)
parse_custom no op found TC 0;0 0
load_customs failed to parse 'TC 0;0 0
' in file custom/snoresville/item.dat
parse_custom no op found TC 0;0 0
load_customs failed to parse 'TC 0;0 0
' in file custom/snoresville/item.dat
parse_mod_cmd no op found rpg 0
parse_custom no op found TC 0;0 0
load_customs failed to parse 'TC 0;0 0
' in file custom/snoresville/item.dat

When I clicked on a joint and pressed the magic button, it says "No body part selected"
Toribash 4.7

( ͡° ͜ʖ ͡°)

snoresville is offline   Reply With Quote
Old May 22, 2014   #7
psycore
Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Feb 2010
Posts: 388



I've made a small improvement. Should work better now.
Attached Files
File Type: lua push.lua (1.3 KB, 76 views)
Signature temporarily out of order.
psycore is offline   Reply With Quote
Old May 23, 2014   #8
snoresville
Senior Member
 
Black Belt
Join Date: Dec 2013
Posts: 931
Clan: mlg



it actually worked man, thanks
it's just that when you load up the script, you had to restart the match for the script to work, otherwise you would just have this "no body part selected" thing.

Also, i spotted something in the script, using the force, you control it with your head, if your head isn't connected to your body, your body wont move if you try to use the force, and your head would "bounce from air" because the force script does the force from the head.

is there a way to push the tori from every joint?

( ͡° ͜ʖ ͡°)


Last edited by snoresville; May 23, 2014 at 07:43 AM..
snoresville is offline   Reply With Quote
Old May 23, 2014   #9
psycore
Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Feb 2010
Posts: 388



Originally Posted by psycore View Post
Does not work with joints since you can't add force to joints.

I don't know why you had to restart the game. Anyways, I made another small change. It now tells you which body part you have selected.
Attached Files
File Type: lua push.lua (1.5 KB, 98 views)
Signature temporarily out of order.
psycore is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2014   #10
snoresville
Senior Member
 
Black Belt
Join Date: Dec 2013
Posts: 931
Clan: mlg



it works
thanks dude

(sorry for late reply)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

snoresville is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:56 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game