people playing: 42, servers online: 12, games played: 145,353,600 Top Player: Velordrel

  Toribash Community » Help » Tutorials
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old Sep 26, 2008   #11
Tonakai
DONUT HYPE
 
Moskainen Belt
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,748
Clan: EGO



Originally Posted by Kitax View Post
i can do all but i cant make stuff fall and it is untoutchable

Looks like you have added flags called static and ungrippable.
Turn them off, via worldbuilder.lua or by Notepad (Flags to 0).
Tonakai is offline  
Old Sep 29, 2008   #12
Lakai
Member
 
Brown Belt
Join Date: Sep 2008
Posts: 121



Nice Tutorial there Tonakai, but I dont think I will be able to use it to good use, because all the mods I make are made with notepad.
Join [Love]! Blue Belt and Up Only!
www.loveclan2.tk <- Join there!
Lakai is offline  
Old Sep 29, 2008   #13
Allert
Junior Member
 
Blue Belt
Join Date: May 2008
Posts: 19



i Turned off the static and grip but i cant make it to fall either..
(and i have a mac.. what do i use instead of notepad?)
Allert is offline  
Old Sep 29, 2008   #14
Allert
Junior Member
 
Blue Belt
Join Date: May 2008
Posts: 19



And my dude goes right through the object
Allert is offline  
Old Sep 29, 2008   #15
Tonakai
DONUT HYPE
 
Moskainen Belt
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,748
Clan: EGO



Ehh... Wait wait wait... Excuse me, but this is probably some kind of glitch, so... Post it to Support, please?
Tonakai is offline  
Old Sep 29, 2008   #16
Allert
Junior Member
 
Blue Belt
Join Date: May 2008
Posts: 19



post what...?
Allert is offline  
Old Sep 30, 2008   #17
Tonakai
DONUT HYPE
 
Moskainen Belt
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,748
Clan: EGO



Originally Posted by Allert View Post
post what...?

Originally Posted by Allert View Post
i Turned off the static and grip but i cant make it to fall either..
(and i have a mac.. what do i use instead of notepad?)

Originally Posted by Allert View Post
And my dude goes right through the object

.
Tonakai is offline  
Old Sep 30, 2008   #18
Brain112
Senior Member
 
3rd Dan Black Belt
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,112



i had the same problem in 3.32 for some reason... but when i redownloaded it was fixed somehow...
.
Brain112 is offline  
Old Oct 9, 2008   #19
teeteejay
Junior Member
 
Green Belt
Join Date: Oct 2008
Posts: 4



I think you might have forgot to exit the worldbuilder.It doesn't work if you are still on world builder. You should play it as a mod, not as a script.
teeteejay is offline  
Old Oct 11, 2008   #20
hackerproz
Junior Member
 
Black Belt
Join Date: Jul 2008
Posts: 12



I choose that and I see

___(Џ`.(Џ`.:.+*+MK+*+.:.ДЏ).ДЏ)___

Last edited by hackerproz; Oct 11, 2008 at 03:59 PM..
hackerproz is offline  
Closed Thread


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:47 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game