people playing: 100, servers online: 27, games played: 142,000,000 Top Player: Penguin

  Toribash Community » Help » Technical Support
Register FAQ General Rules Community
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old Aug 11, 2018   #1
WeppetKo
Senior Member
 
8th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2014
Posts: 1,066
Clan: Origin



Posting problem, white screen
Hello it's me with yet again another problem.


I can't remember the first time it happened but whenever I use the [IMG] bb code in a post I can't neither "Go advanced" or post it. Same thing happens with pms. Basically when I press "Go advanced" or "Submit" the tab goes completely blank without loading anything, the tab's link doesn't change. It doesn't crash or anything, it just loads up a blank tab without submitting.



This occurs only on my pc and on every browser, I tested it on Firefox, Explorer and Opera. Works fine on phone and tablet, it's not a wifi problem. I've already tried to reset Firefox but it didn't work.
Pii Racer lvl 74 World Champion.
Want to join Origin? Visit this thread.

Last edited by WeppetKo; Aug 11, 2018 at 12:50 AM..
WeppetKo is offline  
Old Aug 11, 2018   #2
Surge
 
4th Dan Black Belt
Join Date: May 2016
Posts: 1,891
Clan: Adventure



Have you tried manually typing the [IMG] tag?
Surge is offline  
Old Aug 11, 2018   #3
WeppetKo
Senior Member
 
8th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2014
Posts: 1,066
Clan: Origin



Originally Posted by Surge View Post
Have you tried manually typing the [IMG] tag?


Typing manually seems to work for "Go advanced", I'll test below for the posting.


test




Ok the problem comes up when the forum previews the image in the editor, it's still an issue since I can't edit posts with images in it. Is there a way I can either solve it or disable the option of image preview?
Pii Racer lvl 74 World Champion.
Want to join Origin? Visit this thread.
WeppetKo is offline  
Old Aug 11, 2018   #4
tertywerty
Big bad bully :'(
 
10th Dan Black Belt
Join Date: Nov 2006
Posts: 5,413
Clan: Evil



Make sure javascript is enabled in your browser.

hey terty click me
I am a help squad member. Need help? message me
"<DesiTwist> terty plays tb with the ghost turned off, uke turned off and uses that mouse with the ball in it"
tertywerty is offline  
Old Aug 11, 2018   #5
WeppetKo
Senior Member
 
8th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2014
Posts: 1,066
Clan: Origin



Originally Posted by tertywerty View Post
Make sure javascript is enabled in your browser.


It is, I've just checked with the about:config address. I tried toggling it on and off but nothing changes.


Btw I can see the previewed images in the editor, I just can't submit the post.
Pii Racer lvl 74 World Champion.
Want to join Origin? Visit this thread.
WeppetKo is offline  
Old Aug 11, 2018   #6
ЯMrMiyagy
Astrophysicist
 
Black Hole Belt
Join Date: Jul 2014
Posts: 1,332



When you say the tab goes blank it leads me to believe it is an HTML error and the web page is not loading properly. So when you press preview now you say it does work, but when you press post reply the screen goes blank and when you go to the thread you posted in there is no post? I am just a little confused, because you said the problem lies in when you preview the post. When you click edit you do not have to preview post.
You could also try to clear cache and cookies WeppetKo, and what OS are you using Windows 7, 8, 10, et cetera?
Psychology, the way to win Toribash games.


Last edited by MrMiyagy; Aug 11, 2018 at 02:10 AM.. Reason: <24 hour edit/bump
MrMiyagy is offline  
Old Aug 11, 2018   #7
WeppetKo
Senior Member
 
8th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2014
Posts: 1,066
Clan: Origin



Originally Posted by MrMiyagy View Post
When you say the tab goes blank it leads me to believe it is an HTML error and the web page is not loading properly. So when you press preview now you say it does work, but when you press post reply the screen goes blank and when you go to the thread you posted in there is no post? I am just a little confused, because you said the problem lies in when you preview the post. When you click edit you do not have to preview post.
You could also try to clear cache and cookies WeppetKo, and what OS are you using Windows 7, 8, 10, et cetera?


With "previewed images in the editor" I mean that I can see the images in the editor box, where you write down the text, and those are causing the problem probably. The editor itself works fine, but "Go advanced", "Preview post" and "Submit" all give me a white tab IF there is a previewed image in the editor box.


I cleared cache and cookies but it didn't work sadly. I'm on Windows 10.
Pii Racer lvl 74 World Champion.
Want to join Origin? Visit this thread.

Last edited by WeppetKo; Aug 11, 2018 at 08:41 AM..
WeppetKo is offline  
Old Aug 11, 2018   #8
ЯMrMiyagy
Astrophysicist
 
Black Hole Belt
Join Date: Jul 2014
Posts: 1,332



Go to user control panel, then go to edit option, then scroll down to Thread Display Options, do you have the third option ticked on or off, to show images? Trying reversing whatever it is set to and see if that helps.
Psychology, the way to win Toribash games.

MrMiyagy is offline  
Old Aug 11, 2018   #9
WeppetKo
Senior Member
 
8th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2014
Posts: 1,066
Clan: Origin



Originally Posted by MrMiyagy View Post
Go to user control panel, then go to edit option, then scroll down to Thread Display Options, do you have the third option ticked on or off, to show images? Trying reversing whatever it is set to and see if that helps.


This one right? "Show Images (including attached images and images in [IMG] code)"


It was ticked off but even activating it doesn't solve the problem.

EDIT: Solved. I found out how to remove that annoying image preview from the Message Editor Interface. Now I can successfully edit posts with images. The problem still persists when I activate full WYSIWYG editing but I'll just keep it deactivated.

Thank you all for the help, I'll close this.
Pii Racer lvl 74 World Champion.
Want to join Origin? Visit this thread.

Last edited by WeppetKo; Aug 11, 2018 at 03:39 PM..
WeppetKo is offline  
Closed Thread


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:21 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game