people playing: 387, servers online: 118, games played: 95,797,001
Hattersinxxx
by Hattersin
Viewers: 7, Max: 7
Live Streams

  Toribash Community » Toribash » Support
Register FAQ Community Calendar Search
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jan 24, 2013   #1
Onyx
Member
 
10th Dan Black Belt
Join Date: May 2012
Posts: 140
Clan: Idle



Kiai Sound
OK, so, I already know a bunch of things about the Kiai and how it needs to be a .wav file. When the Kiai first came out, I bought it, and uploaded one. It worked. It would work ingame. I want to change it, so I go to Kiai, hit choose file, and double click the .wav file. It when I hit upload, it says, ''Please select a file to upload.'' But below it, it also says, ''Your sound has been successfully uploaded.''
I then check ingame to see if it is working, and it is not. I've tried deactivating it, uploading it there, doesn't work. Activating it, uploading it, doesn't work. I am 100% positive it is a .wav file. It is 3 seconds long.
Help me please.
United we stand, divided we fall. Lok'tar Ogar! For the Horde!
Onyx is offline   Reply With Quote
Old Mar 31, 2013   #2
Slambot
Junior Member
 
Black Belt
Join Date: Mar 2013
Posts: 6



Same problem, any fix?
Slambot is offline   Reply With Quote
Old Mar 31, 2013   #3
karolk666
Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Feb 2011
Posts: 360



Go to your custom folder and delete your kiai sound.
It should download the new one afterwards.
karolk666 is offline   Reply With Quote
Old Apr 2, 2013   #4
Pieman4210
Member
 
4th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2012
Posts: 83
Clan: Vinyl



I've uploaded the wav file and even tried deactivating/activating it after deleting and reuploading in the custom folder, but even though it works on the forum and in the folder, it fails to work in-game. I've tried reloading my web browser, restarting toribash, /dl myself, and it still doesn't work. It's 3.63 seconds long also, so Idk what else to do to fix it.
#Vinyl4Evur
Pieman4210 is offline   Reply With Quote
Old Apr 2, 2013   #5
Slambot
Junior Member
 
Black Belt
Join Date: Mar 2013
Posts: 6



Originally Posted by Pieman4210 View Post
I've uploaded the wav file and even tried deactivating/activating it after deleting and reuploading in the custom folder, but even though it works on the forum and in the folder, it fails to work in-game. I've tried reloading my web browser, restarting toribash, /dl myself, and it still doesn't work. It's 3.63 seconds long also, so Idk what else to do to fix it.

Yeah pretty much the same boat, the files in the folder, it just doesn't want to play for some reason.

Is there something specific we need to do to the .wav file to make sure toribash can read it or something? It plays fine in vlc etc.
Slambot is offline   Reply With Quote
Old Dec 11, 2013   #6
22cgobert
Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Oct 2013
Posts: 38
Clan: HoldAll



i bought a kiai sound and upload a sound but it not playing ingame
22cgobert is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game