people playing: 81, servers online: 29, games played: 142,160,532 Top Player: Gang

  Toribash Community » Help » Technical Support
Register FAQ General Rules Community
View Poll Results: I set shaders to 1 on Toribash 3.06 and..
Shaders worked already on 3.05 or below :-p 53 23.14%
Shaders are on :-D 24 10.48%
Shaders are on after disabling some graphics features :-) 25 10.92%
Shaders are off even after disabling all graphics features :-( 87 37.99%
Toribash crashes :-o 40 17.47%
Voters: 229. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old Nov 28, 2007   #11
Koz
Forumite
 
Master Belt
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,258



can a GMA card do it i mean i but this ACER Aspire L320 Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs), ~1.9GHz DirectX Version: DirectX 10 Chip type: Intel(R) GMA 3000 dont know wat thiz iz but i think i dont have graphic card

Koz is offline  
Old Nov 28, 2007   #12
Yosaku
The forum BEGGAR
 
7th Dan Black Belt
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,295
Clan: bncy



should i download that?

shaders are already working fine
Yosaku is offline  
Old Nov 28, 2007   #13
Zaarock
NON-EXISTING!
 
Master Belt
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,428
Clan: NO



ugh, you need to add options do disable the fancy effects on the ghosts, they lag like hell.

However, the shaders do somewhat work now, great job with that. but really, the ghosts have all kinds of shiny effects on them(gloss). transparent models should do fine.

( or, even better, add an option for ghosts like they are without shaders, since ghosts cause the most lag in the game!)

the ghosts are the only thing that are causing lag for me atm.

Last edited by Zaarock; Nov 28, 2007 at 07:41 PM..
Zaarock is offline  
Old Nov 28, 2007   #14
Lightningkid
Smitty Werbenjagermanjensen
 
10th Dan Black Belt
Join Date: May 2007
Posts: 5,317



Ratz... They still dont work on this pc... I'll test them out later on the desktop
Gynx is a nubby nubly nub nub who nubs around nubbing
Lightningkid is offline  
Old Nov 28, 2007   #15
rawksonic
Senior Member
 
2nd Dan Black Belt
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,368



Toribash crashes when I turn shaders on.

pileShader expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glCreateProgram expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glCreateShader expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glFramebufferRenderbufferEXT expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glFramebufferTexture2DEXT expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/M
**********

Host Name: admin-s-Computer.local
Date/Time: 2007-11-23 18:01:46 -0700
OS Version: 10.3.9 (Build 7W98 )
Report Version: 2

Command: tb_osx
Path: ./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx
Version: ? ?? (? ??)
PID: 3700
Thread: Unknown

Link (dyld) error:

dyld: ./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx Undefined symbols:
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glAttachShader expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glBindFramebufferEXT expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glBindRenderbufferEXT expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glCompileShader expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glCreateProgram expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glCreateShader expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glFramebufferRenderbufferEXT expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/MacOS/tb_osx undefined reference to _glFramebufferTexture2DEXT expected to be defined in OpenGL
./Toribash.app/Contents/M

I got this message in crashreporter. I don't know if I have the latest driver for my graphics card, though. It is a nVIDIA Geforce4 MX.

One cool thing that is different in this version is that now my game runs like 3 times faster than it did before.
~awksoniC
---
/.---------====/:::::=:=:::::\====---------.\
|..D.....A....\...../...|./.../..../\...|\..|...|.../..|
|..l \.../..\....\/\/....l.\..._/....\,,/...|..\|...|...\_,'.|
\.---------====\:::::=:=:::::/====---------./

Last edited by rawksonic; Nov 28, 2007 at 07:54 PM..
rawksonic is offline  
Old Nov 28, 2007   #16
Pirate_old
I LIKE DICKS
 
Modest Belt
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,687



It says 3.05..?

maybe you didn't change the name i guess...

I'll test it on my laptop now...

Does 3.06 help with shader compatability on computers with working shaders?

Code:
failed to load texture data/textures/cursor/cb failed to load texture data/textures/buttons/ready failed to load texture data/textures//indicator failed to load texture data/textures/cursor/cb failed to load texture data/textures/buttons/ready failed to load texture data/textures//indicator

Last edited by Pirate_old; Nov 28, 2007 at 08:12 PM..
Pirate_old is offline  
Old Nov 28, 2007   #17
toritori9
Forumite
 
7th Dan Black Belt
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,228



Unable to open data/script/customise/single.dat
timeout to connect: WSAGetLastError 10060
failed to load texture data/textures/cursor/cb
failed to load texture data/textures/buttons/ready
failed to load texture data/textures//indicator
safe_send: timeout error 0
safe_send: timeout error 0
failed to load texture data/textures/cursor/cb
failed to load texture data/textures/buttons/ready
failed to load texture data/textures//indicator
safe_send: timeout error 0
safe_send: timeout error 0
Unable to load music files Couldn't read from 'data/music/track5.ogg'
failed to load texture data/textures/cursor/cb
failed to load texture data/textures/buttons/ready
failed to load texture data/textures//indicator
safe_send: timeout error 0
OpenGL 2.0 not supported
GL_ARB_shader_objects not present
GL_ARB_fragment_shader not present
GL_ARB_vertex_shader not present
OpenGL 2.0 not supported
GL_ARB_shader_objects not present
GL_ARB_fragment_shader not present
GL_ARB_vertex_shader not present


Card name: Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller

Is my card old or new? Should I get a new one?
I'm the Juggernaut, Bitch!

http://toritori9.on.toribash.com
toritori9 is offline  
Old Nov 28, 2007   #18
Snide_the_Clyde
Senior Member
 
8th Dan Black Belt
Join Date: Jun 2007
Posts: 606
Clan: RAWR



Yeah, it says 3.05 for me too
Snide_the_Clyde is offline  
Old Nov 28, 2007   #19
Beeh
Senior Member
 
7th Dan Black Belt
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,176



how do you check your graphics card, and it still doesn't work for me.
Meow, I am quite a cat these days.
Even though no one knows me, I know more about them than they know of me.
Beeh is offline  
Old Nov 28, 2007   #20
Samule
persueded
 
7th Dan Black Belt
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,703



I have a mac and shader still do not work. :/

GeForce FX 5200:

Chipset Model: GeForce FX 5200
Type: Display
Bus: AGP
Slot: AGP
VRAM (Total): 64 MB
Vendor: nVIDIA (0x10de)
Device ID: 0x0329
Revision ID: 0x00b1
ROM Revision: 2103
Displays:
iMac:
Display Type: LCD
Resolution: 1680 x 1050
Depth: 32-bit Color
Built-In: Yes
Core Image: Supported
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Quartz Extreme: Supported
Display:
Status: No display connected
Samule is offline  
Closed Thread


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:51 AM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game