people playing: 564, servers online: 167, games played: 92,626,629
redfeatherplusplus
by GoodBox
Viewers: 8, Max: 9
Live Streams

  Toribash Community » Toribash » Beginner Sanctuary
Register FAQ Community Calendar Search
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Dec 3, 2009   #1
Icycold
Junior Member
 
Orange Belt
Join Date: Dec 2009



[HELP!] How do you equip items?
I have some forces and relaxes.How do I equip them?

I activated them already and they are not working!
Icycold is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 2009   #2
Tonakai
PRAISE THE SUN!
 
Moskainen Belt
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,596



How long have you been waiting? (Well, when you will be back online and you haven't been waiting enough, they should be there already)
Usually when you go to Multiplayer they'll equip immediately.
Tonakai is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 2009   #3
athanasia
NON-EXISTING!
 
5th Dan Black Belt
Join Date: Nov 2007
Posts: 427



You could also try /lp icycold 0, and /dl icycold.
athanasia is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 2009   #4
Fyerrblad
 
Master Belt
Join Date: Jun 2007
Posts: 6,020



Actually you didn't activate your items yet, seeing that your activated inventory is empty (except the presence of a set). http://forum.toribash.com/tori_inven...&userid=551526

There is currently a set item, and correct me if I'm wrong but it seems to be as empty aswell.

Make sure you activate your items in your Deactivated inventory.
Gone
Fyerrblad is offline   Reply With Quote
Old Jun 14, 2011   #5
Ninja566
Junior Member
 
Green Belt
Join Date: Jun 2011



huh
I bought a whole bunch of stuff from the Torishop,and I thought they will activate automaticly,that did not work and i hear log-off,log-off,log-off and press singleplayer but there is no log-off button so i cant put my forces on and it drives me nuts.I hope the toribash sight gets to fix that until that i refuse to play whos with me!
-----
(i will playi think i was acting crazy that day)
-----
sorry for my attitude today against this site this is how i felt but im just comfused

Last edited by Ninja566; Jun 14, 2011 at 06:03 PM.. Reason: <24 hour edit/bump
Ninja566 is offline   Reply With Quote
Old Jun 15, 2011   #6
Muur
ub3r
 
6th Dan Black Belt
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,011
Clan: Tribe



Oh, they do not automatically activate when you buy them, you have to activate them yourself.

First, click on the shop tab at the top of the website and that will take you HERE.

From there click Deactivated, that will take you HERE.

After that, go to the item you want to see in-game and click Activate.

This will move the item to your activated inventory.

Please note that if you have more than one force activated only one will show in-game, therefore deactivate all other forces besides the one which you want to see in-game.

If you don't see your activated force, /dl [yourusername] then /lp 0 [yourusername]. If it still does not show, wait 24 hours.
Blimpfish wants You.
Muur is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
ragdoll fighting game physics fighting game ragdoll fighting physics funmotion joints martial arts karate pc mac free game turn based game