Head Texture of the Month: Freestyle
Original Post
[Ind] Replay box
Yeah, replay thread
Post replay kalian disini
kalau replay yang memakai mod, jangan lupa untuk mencantumkan modnya juga

kgo

Small message from Jokar

Last edited by jokerstein; Jun 7, 2012 at 02:16 PM.
Please bring back Organiζations board
Cnc
saya post di replay thread tapi ga ada yang comment
sorry gua agak inactive!
r3Pl4y
Creativity Is Unlimited
Jok : 7.4/10 Flownya masih kurang jelas, Larinya juga gak stabil
GodFox: 7.8/10 gak terlalu bagus tapi skeet lumayan dan split pertama juga lumayan

I'm trying to get boom with this shit it's not finished yet but enjoy
#Jokarfuck4.rpl
also known as Darrand
DAFFA: fuckin awesome 8.5/10 I dont need to explain it, because you are an incredible replay maker. You'll know it yourself
u wot m8
Originally Posted by thedafa13 View Post
Gosh, Arya Aply to Ormo APPLY TO ORMO NOW
8/10

Sebenernya udah apply pake 3 replay yg bagus.
Kata recruiternya bagus,tapi masih di vote no.
Liat aja di sana :o

Oh btw,
Ada lagi nih
#Bad
.......